Returnare

Pentru a vă exercita dreptul de returnare, trebuie să ne comunicați în prealabil intenția dumneavoastră prin trimiterea formularului de retur la adresa: comenzi@belpunto.ro sau telefonic la numărul de contact: 0731 603 207.

Puteți returna un produs în termen de 14 zile calendaristice de la data la care ați primit coletul, în vederea unui schimb sau pentru primirea contravalorii produselor.

Este necesară completarea Formularului de Retur, pentru a procesa cererea dumneavoastră. Îl puteți descarca din această pagină.

FORMULAR DE RETURNARE PRODUSE

Pentru a putea procesa returul dumneavoastră trebuie să descărcați formularul de retur și să-l trimiteți completat pe adresa: comenzi@belpunto.ro

Contravaloarea se rambursează în contul bancar specificat în formularul de retur în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea și verificarea produselor returnate.

Returnarea produselor se face cu plata la expeditor (Taxa de retur a produselor va fi suportată de către client). *Excepție fac situațiile în care produsele au fost livrate greșit (mărime, culoare) sau dacă prezintă defecte de fabricație. În aceste cazuri, costul returului va fi suportat de către comerciant. 

Asigurați-vă că produsele comandate sunt returnate în aceeași stare în care au fost primite, cu etichetele atașate, fară a prezenta urme de folosire, deteriorare sau uzură.

În situația în care ați beneficiat de transport gratuit la livrare, plasând o comanda de peste 250 de lei și ulterior ați solicitat returnarea anumitor produse din comanda plasată, din suma returnată se va reține contravaloarea transportului inițial de 20 lei (însemnând costul inițial al transportului achitat de către noi în momentul expedierii comenzii către dumneavoastră). Reducerea inițială a costului de transport fiind condiționată de livrarea unor produse a căror valoare excede suma de 250 ron.

Produsele care au fost achiziționate în urma unui schimb, nu mai pot fi returnate sau schimbate (putem procesa un schimb per comandă).

Produsele returnate se trimit prin orice tip de firmă de curierat la adresa sediului SC BEL PUNTO SRL: Strada Lucăcesti, numărul 10, cod postal 060244, București, sector 6.