Sustainable Fashion

Sustainable Fashion

 

Creațiile vestimentare BEL PUNTO sunt produse cu pasiune și grijă față de oameni și față de mediul înconjurător. 

SUSTENABILITATEA este o parte importantă în misiunea brand-ului nostru. Încurajăm fenomenul de SLOW FASHION, prin adoptarea unui design atemporal și versatil, prin grija cu care alegem materialele și prin modul responsabil de fabricare. 

Producem cu grijă și devotament piese vestimentare, punând accent pe calitate, practici sustenabile și pe longevitate.

Colecțiile BEL PUNTO sunt realizate în serii mici, evitând astfel surplusul de producție și nelăsând deșeuri în exces.

Folosim tehnologie de ultima generație pentru încadrarea reperelor pe material și croit, care asigură cantități minime de deșeuri, pe care le reciclăm ulterior prin firme autorizate.

Colecțiile BEL PUNTO Capsulă îți permit să achiziționezi piese esențiale unei garderobe capsulă funcționale, ce se pot combina cu ușurință în mai multe stiluri și se pot transforma în nenumărate ținute. Aceste piese vor fi cele mai iubite piese de bază, pe care le vom purta cu aceeași plăcere și entuziasm și în anii următori, încurajând consumul sustenabil. 

Fie că iti doresti o rochie de ocazie prețioasă sau vrei să achiziționezi o salopetă casual elegantă, creațiile românești BEL PUNTO vor rămâne mulți ani în garderoba ta, datorită calității și durabilității materialelor.

În colecțiile noastre se regăsesc și articole realizate din materiale 100% naturale, ECO-FRIENDLY, cum ar fi inul, mătasea naturală, bumbacul, lâna sau tencelul. Pentru un viitor spre o modă durabilă, alegem să folosim materiale ecologice în colecțiile noastre, din țesături care sunt mai prietenoase cu planeta și au un impact redus asupra mediului.

Fiind centrați pe producția durabilă, ce aduce beneficii mediului înconjurător, susținem un comportament de consum responsabil, opus consumerismului excesiv de tip fast fashion.

Proiectăm și creăm modă frumoasă, atemporală, având grijă de mediul înconjurător.

BEL PUNTO, produs cu drag în România, pentru tine!

#sustainablefashion Buy now and Love Forever